Postet nga: haxhi millaku

Mbrojtja e të dënuarve në ‘Bon Vivant’ kërkon pafajësi ose rigjykim

Gjykata e Apelit mbajti seancë për vrasjen e ndodhur rreth 6 vite më parë në kafiterinë ‘Bon Vivant’ në Prishtinë, për të shqyrtuar ankesat e prokurorisë dhe palëve.

Ekzamineri i akuzuar se i ndihmoi kandidates: Ishte hera e shtatë për të në test

Në Gjykatën e Prishtinës ka dhënë mbrojtjen ekzamineri i Qendrës për Leje të Vozitjes në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i cili po akuzohet për ...

Gjykimi i ekzaminuesit të Patentë Shoferëve, publikohen video-incizimet që sipas Prokurorisë tregojnë momentin inkriminues

Në seancën e sotme ndaj ekzaminuesit të Qendrës për Patentë Shoferë në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i cili po akuzohet për keqpërdorim të pozitës ...

Vrasja në ‘Bon Vivant’, pritej dëshmia e Uran Ismailit, shtyhet seanca

 

Gjakovë – Gjykimi për 63 kg drogë, rahovecasi ballafaqohet me dëshmitarët

 

Gjykimi për vrasjen e veteranit të UÇK-së në Skenderaj drejtë fundit

 

Rahovecasi ballafaqohet me dëshmitarët në rastin e mbi 63 kilogramëve marihuanë në garazh

Rahovecasi Habib Shehu, i akuzuar për blerje dhe shitje të mbi 63 kilogramëve marihuanë, sot në gjykatën e Gjakovës u ballafaqua me deklarata të dëshmitarëve.

E pazakontë, gjykata trajton me urgjencë akuzën për patent shofer

Gjykata e Prishtinës mund të ketë thyer sot një rekord të shpejtësisë së trajtimit të rasteve të korrupsionit.