Postet nga: hajdar beqa

Negociatat për ankandin; vëllai i deputetit kërkon 33% të biznesit

Në edicionin e së premtes, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi filmime ekskluzive nga takimet ku Hasan Beqa, vëllai i deputetit të PDK-së, Hajdar Beqa, diskuton me pronarin e ...

Reagon vëllai i Hajdar Beqës, nuk mohon 33 përqindëshin

Hasan Beqa, vëllai i deputetit të PDK-së, Hajdar Beqa, ka reaguar pas hulumtimit të transmetuar në “Drejtësia në Kosovë” lidhur me përfshirjen e tij në biseda me ...

Reagon Hajdar Beqa, i bën thirrje prokurorisë ta hetojnë vëllain e tij

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Hajdar Beqa ka reaguar pas transmetimit të hulumtimit ‘Drejtësia në Kosovë’ që përfshinte vëllain e tij.

VIDEO - Skandali i aksioneve në Gjakovë: Flet drejtori komunal nga PDK

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ ka transmetuar hulumtimin se si ishin kërkuar 33 % të aksioneve të ankandit të fituar nga kompanisë për reciklimin e mbeturinave.

VIDEO - Telefonata e Hajdar Beqës me të vëllain për aksionet

Hulumtimi i fundit i transmetuar në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ zbardhi biseda në mes biznesmenit gjakovar Hajdar Podrimaj dhe Hasan Beqës, vëlla i deputetit të PDK-së, Hajdar ...

Vëllai i deputetit: Hajdar Beqaj i ka gjykatësit të vetët (VIDEO)

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ ka transmetuar hulumtimin se si një biznesmen nga Gjakova pretendon se Hasan Beqa, vëllai i deputetit të PDK-së Hajdar Beqa, i ka ...

Hasani: Hajdar Beqa i kërkoi aksionet për mua

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ ka transmetuar hulumtimin se si një biznesmeni i ishin kërkuar 33 % të aksioneve pas një ankandi të fituar në komunën e Gjakovë...

Mesazhet dhe videot ku vëllai i Hajdar Beqës kërkon 33% aksione në kompani për një ankand

Biznesmeni Hajdar Podrimaj ka paraqitur prova të cilat, sipas tij, dëshmojnë se vëllai i deputetit të PDK-së, Hajdar Beqa, i ka kërkuar 33% të aksioneve të kompanisë pë...