Postet nga: Ethem Çeku

Komisioni për energji, ish-ministri Et'hem Çeku pyetet për rëniet e blloqeve të termocentraleve në vitet 2006-2007

Ish-ministri i Energjisë dhe Minierave, Et’hem Çeku, ka qenë në mesin e tre ish-ministrave që është intervistuar të hënën nga Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin ...

Deputeti i LVV-së pyet ish-ministrin se cila ka qenë arsyeja kryesore që dështoi 'Kosova C'

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci ka pyetur ish ministrin e energjetikës, Ethem Çeku se përse dështoi Kosova C.

Ish-ministri Çeku: Kemi pasur problem me inkasimin, qytetarët nuk e paguanin rrymën

Ish-ministri i Energjisë në përudhën e viteve 2006-2008, Ethehm Çeku ka raportuar në Komisionin Hetimor Parlamentar për Energji.

Dyshimet për drogë, arrestohet dhe lirohet djali i Ethem Çekut

Djali i Ethem Çekut, dekanit të Fakultetit të Edukimit të UP-së, është arrestuar mbrëmë për posedim të substancave narkotike.

Djali i Ethem Çekut arrestohet për mbajtje të armës

Policia e Kosovës ka arrestuar mbrëmë Ard Çekun pasi në veturën e tij raportohet të jetë gjetur një armë pa leje.

Reformë që Mësimdhënia të mos Mbetet Prapa

Metodat e mësimdhënies në Kosovë kërkojnë avancim dhe reformë që do të fillojë me angazhimin e stafit të Fakultetit të Edukimit në bashkëpunim me institucione dhe ...

Miratohen Dekanët e Rinj

Senatorët e rinj së bashku me përfaqësuesit e përkohshëm të dekanëve në senat nga të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Prishtinës “...

Ethem Çeku Rizgjedhet Dekan i Edukimit

Ethem Çeku Rizgjedhet Dekan i Edukimit

Ethem Çeku është rizgjedhur dekan i Fakukltetit të Edukimit.