Postet nga: hajdar beqa

Deputeti i PDK-së i quan shqetësuese gjetjet e ZKA-së për RTK-në në raportin e vitit 2023

Komisioni parlamentar për Mbikëqyrje të Financave Publike është duke shqyrtuar gjetjet e raportit të auditimit për c (RTK), për vitin 2023.

VIDEO - Rrahja në Kuvend, palët pajtohen që rasti të zgjidhet me ndërmjetësim

Rrahja në Kuvendin e Kosovës më 13.07.2023 mes disa zyrtarëve të qeverisë e deputetëve të PDK-së ka shkuar për zgjidhje në ndërmjetësim.

Çka thotë dosja e prokurorisë për përleshjen fizike në Kuvend në mes të ministrit Murati dhe deputetit Beqa?

Prokuroria Themelore e Prishtinës, ka ngritur aktakuzë ndaj katër të pandehurve, tre prej tyre deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe njëri zëvëndëskryeministër ...

Shtyhet raportimi i RTK-së, deputetja e AAK-së: Kryetari i Bordit po i ikë takimeve

Deputetët e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike kanë vendosur të shtyjnë për një ditë tjetër mbledhjen në të cilën do të raportonte Bordi ...

Aktakuza për incidentin në Kuvend, flet deputeti Hajdar Beqa

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi, dhe deputetëve Hajdar Beqa, Mërgim Lushtaku dhe Bekim Haxhiu, në lidhje me grushtet që u ...

Grushtat në seancën e 13 korrikut, aktakuzë ndaj tre deputetëve dhe një zv/kryeministri

Prokuroria Themelore e Prishtinës, përmes njoftimit për media, ka bërë të ditur se pas zhvillimit dhe zgjerimit të hetimeve, mbledhjes dhe analizimit të provave ka ngritur ...

Komisioni parlamentar për legjislacion inicion procedurën e shkarkimit të anëtarit të KPK-së Agron Bekës, reagon KPK

Në mbledhjen e mbajtur sot, Komisioni parlamentar për legjislacion ka marrë vendim për inicim të procedurave të shkarkimit të anëtarit të KPK-së, Agron Beka.

Beqa: Qeveria duhet të dorëzohet para qytetarëve dhe të dalë me ofertë të re

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Hajdar Beqa ka thënë se Qeveria e Kosovës duhet të dorëzohet para qytetarëve dhe të dale me ofertë ...