Postet nga: hajdar beqa

Akuzat e deputetit të PDK-së, kryeshefi i KEK-ut lëshon mbledhjen e Komisionit Hetimor për energji

Kryeshefi i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), Nagip Krasniqi, e ka lëshuar mbledhjen e Komisionit Hetimor Parlamentar ku po intervistohej për vendimmarrjen në sektorin e energjisë ...

Ish-anëtarët e bordit të ZRrE-së intervistohen nga Komisioni Hetimor

Komisioni Hetimor Parlamentar në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022 ka intervistuar ish-anëtarët e bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, në cilësinë e ...

Komisioni hetimor për energji interviston Njazi Thaçin e Ymer Dragushën

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, ka intervistuar sot dëshmitarët që kanë udhëhequr prokurimin në ...

Komisioni për energji, ish-ministri Et'hem Çeku pyetet për rëniet e blloqeve të termocentraleve në vitet 2006-2007

Ish-ministri i Energjisë dhe Minierave, Et’hem Çeku, ka qenë në mesin e tre ish-ministrave që është intervistuar të hënën nga Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin ...

Deputeti Beqa për pushtetin: Ju jeni më shumë me shku në psikiatri se sa me qeverisë vendin

Anëtari i Komisionit për Financa Publike, Hajdar Beqa, gjatë mbledhjes së këtij komisioni, kishte pakënaqësi lidhur me mospagesën e mësimdhënësve. Deklaratat ...

Deputeti i PDK-së: Një pjesë e jona i çojmë fëmijët në shkolla private (VIDEO)

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Hajdar Beqa, ka thënë se një pjesë e atyre që po fajësojnë të tjerët për grevën, i ...

Komisioni hetimor për energji, LVV e PDK sërish nuk pajtohen për listën e dëshmitarëve

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, sërish nuk ka arritur që të nxjerrë një përfundim lidhur ...

Pozitë e opozitë në Komisionin hetimor për energji nuk arrijnë të votojnë listën e dëshimtarëve

Deputetët e pozitës dhe opozitës, anëtarë të Komisionit Hetimor Parlamentar në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, kanë dështuar të miratojnë listën ...