Postet nga: hajdar beqa

Hasani: Hajdar Beqa i kërkoi aksionet për mua

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ ka transmetuar hulumtimin se si një biznesmeni i ishin kërkuar 33 % të aksioneve pas një ankandi të fituar në komunën e Gjakovë...

Mesazhet dhe videot ku vëllai i Hajdar Beqës kërkon 33% aksione në kompani për një ankand

Biznesmeni Hajdar Podrimaj ka paraqitur prova të cilat, sipas tij, dëshmojnë se vëllai i deputetit të PDK-së, Hajdar Beqa, i ka kërkuar 33% të aksioneve të kompanisë pë...

Beqa-Selmanajt: Ky debat nuk të hynë në punë që të fitosh kandidaturën në Prizren

Pas afër 3 orëve, Komisioni Paralamentar Hetimor në të cilen presidenti Thaçi ishte i thirrur të raportoj për depërtimin e shtetasve turq ka përfunduar.

Anton Quni-Hajdar Beqës: Je tutë në luftë, është dashtë me t'mbajtë në prehër

Në debatin që është duke u zhvilluar mes Presidentit të Kosovës, Hashim Thaci dhe anëtarëve të komisionit të parlamentit hetimor për deportimin e shtetasve turq, ka ...

PDK zgjodhi kryetarët e Degëve në Gjakovë dhe Deçan

Partia Demokratike e Kosovës ka mbajtur sot kuvendet zgjedhore për kryetarë të degëve dhe strukturat tjera drejtuese në komunat e Gjakovës dhe Deçanit.

Kuvendi pa kuorum për t’i votuar risitë e Projektligjit për Dhomën e Posaçme të Gjykatës Supreme

Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur që t’i siguroj votat për shqyrtimin e dytë të Projektligjit për Dhomën e Posaçme të Gjykatës Supreme ...

Deputeti i PDK-së, fajëson qeverisjen e VV-së në Prizren për ikjen qytetarëve

Hajdar Beqa deputet i PDK-së tha se në komunën e Prizrenit ku udhëheq Lëvizja Vetëvendosje, trendi i ikjes së qytetarëve nga vendi është më i ...

Deputeti i PDK-së e komenton kërkesën e Ambasadës së SHBA-së, ndaj Thaçit për KQZ-në

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Hajdar Beqa e ka komentuar reagimin e Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë, e cila sot përmes një deklarate ka shprehur ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!