Postet nga: Falsifikimi

Tenderi rreth 1.4 milionë euro për ndriçimin publik në Prizren, aktakuzë ndaj 3 personave

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj tre personave nën dyshimin se kanë kryer veprat penale të keqpërdorimit dhe mashtrimit në prokurim publik dhe veprën penale falsifikimi ...

Paraburgosen, ish drejtori i Shëndetësisë në Novobërdë dhe pronari i një kompanie

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka bërë të ditur përmes një njoftimi se në koordinim me Njësinë Rajonale për Hetimin ...

Vitija: Në një laborator mostra është marrë nga një person që s’ka qenë profesionist shëndetësor

Bujar Vitija, gazetar i cili mbulon sektorin e shëndetësisë, ka thënë se çështja e testimit për COVID-19 është kthyer në biznes fitimprurës.

Paraqesin në kufi teste të falsifikuara për COVID-19

Policia e Kosovës ka nisur ti verifikoj testet e COVID 19 në pikat kufitare. Kështu të paktën është njoftuar në raportin 24 orësh të policisë.

Dokument: Dyshime të forta për procesin kontravers të vendimmarrjes në KPM për ankesën e Devollit

Me një procedurë të dyshimtë, përmes nxjerrjes së dy vendimeve krejtësisht të kundërta njëra me tjetrën për çështjen e njëjtë, Komisioni i Pavarur ...

Dyshimet për falsifikim të testeve të COVID-19, ndalohen në Shkup katër shtetas të Kosovës

Katër shtetas të Kosovës janë ndaluar nën dyshimin se kanë falsifikuar teste të COVID-19.

Gjakovë, shtyhet për një muaj gjykimi për vërtetim të të dhënave personale të rrejshme

Gjykimi ndaj Shkelzen Ahmeti ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, u caktua për datë...

Dëshmi se si jepeshin lejet false për bartjen e armëve 24 orë në brez

Mensur Hoti dhe Akile Krasniqi, kanë dhënë dëshmitë e tyre në gjykimin ndaj të akuzuarëve për falsifikimin e lejeve të armëve, Atdhetar e Hashim Rexhepi ...