Postet nga: Blerja

MKRS blen 80 vepra arti për 300 mijë euro

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar listën e blerjes së veprave të artit, sipas thirrjes për blerje të veprave të artit nga artistë vendorë pë...

Hapet thirrja për blerjen e veprave të artit të artistëve vendor

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur thirrjen për blerjen e veprave të artit nga artistët vendor për vitin 2022.

‘Twitter’ do ta pranojë ofertën prej 43 miliardë dollarësh nga Elon Musk

'Twitter' do ta pranojë ofertën prej 43 miliardë dollarësh nga Elon Musk

'Twitter Inc' (TWTR.N) është gati të pajtohet për një shitje tek Elon Musk për rreth 43 miliardë dollarë në para, çmimi që shefi ekzekutiv i 'Tesla Inc' (TSLA....

Ministri Çeku: Mbi 1 milion euro për blerjen e veprave të artit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka thënë se mbi 1 milion euro do të shpenzohen gjatë 3 viteve në vazhdim për të blerë vepra të artit ...

Ministria e Kulturës blen 68 vepra arti për 247 mijë euro

Ministria e Kulturës ka shpenzuar 247 mijë euro për të blerë vepra të artit nga artistë të ndryshëm vendor.

Ndarja e mjeteve financiare nga MKRS për blerjen e librave, kritikohet nga Shoqata e Botuesve

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) çdo vit ndan dhjetëra mijëra euro për blerjen e librave për nevoja të bibliotekave publike në vend.

Ministria e Kulturës publikon listat për botimin dhe blerjen e librave nga botuesit

Mbi 100 mijë euro do të përfitojnë botuesit kosovarë nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për botimin e dorëshkrimeve dhe blerje të librave për nevoja ...