Postet nga: dokumente

MPB: Zgjatet orari i punës në qendrat për pajisje me dokumente personale

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka marr vendim që të gjitha Qendrat për pajisje me dokumente, gjatë ditëve të punës të ...

Policia e Kosovës arreston një person që po kërkohej nga Interpoli i Greqisë

Policia e Kosovës përkatësisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Mitrovicën e Veriut ka arrestuar një person nën dyshimin ...

Promovohet libri me dokumente amerikane për Shqipërinë

Organizuar nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë dhe Instituti i Historisë “Ali Hadri” në Prishtinë, më 19.03.2024, në amfiteatrin e institutit është promovuar libri dokumentar, “Shqipëria në dokumentet amerikane 1945”.

Policia denoncon keqpërdorimin dhe falsifikimin e emrit dhe logos së saj

Policia e Kosovës ka denoncuar një rastin kur qytetarëve po u dërgon e-maile dhe dokumente të falsifikuara kinse janë nga ky institucion.

ZKA: Ujësjellësit ‘Prishtina’ i mungojnë disa dëshmi të investimeve

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" nuk posedon dëshmi përkatëse për të gjitha investimet.

Sportel-Prishtine

Komuna e Prishtinës zgjat orarin e punës në sportelet e gjendjes civile, do punohet edhe të shtunën

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se deri më 1 shtator do zgjasë orarin e punës në sportelet e gjendje si në vijim, duke punuar edhe të ...

Shfaqet filmi dokumentar për krimet serbe në Kosovë

Shoqata për dëmet e luftës “Ngritja e zërit”, ka prezantuar të enjten filmin dokumentar për krime të luftës “Krimet e pandëshkuara të Serbisë 1981...

Standarde të dyfishta në rrugën nga Kosova në Bosnje

Vetëm në rast sëmundjeje të rëndë a vdekjeje - Zoti na ruajt!