Postet nga: Falsifikimi

Ish - Drejtorët e Arsimit në Mitrovicë para Gjykatës nën akuzat për punësime të paligjshme

Lojrat e Ish drejtorëve të arsimit në Mitrovicë për punësime të paligjshme

Vjedhja e identitetit, dy herë burg me emrin e vëllait emigrant

Pak vite pasi kishte kryer një dënim 10 vjeçar me akuzat e “mashtrimit, falsifikimit dhe përvetësimit të detyrës shtetërore”, Alban Muço, një 42-vjeçar ...

Arrestohet një zyrtar i Bankës Qendrore

Është arrestuar Agron Ramadanit, Shef i Divizionit për Rishqyrtim dhe Ankesa në Bankën Qendrore të Kosovës.

I ktheu kilometrat e veturave, tregtari rrezikon 30 vjet burgim

Një tregtar i makinave të dorës së dytë në SHBA kishte kthyer mesatarisht për rreth 200,000 km për çdo veturë të shitur.

Zbulohen Euro të falsifikuara në Prishtinë

Në një operacion të kontrollit në qendër të Prishtinës policia ka zbuluar 500 euro të falsifikuara.

Mbi 100 ha në Nartë u tjetërsuan përmes falsifikimit të një vendimi gjykate

Prokuroria e Vlorës thotë se i akuzuari Pullumb Petritaj dhe një ish punonjëse e ZVRPP-së Vlorë, falsifikuan dokumentet për të tjetërsuar 100 hektarë tokë në “Grykën ...

I akuzuari në spital, vëllai paraqitet në Gjykatë

Gjykimi ndaj Blerim Baftiut, të akuzuarit për trafikim me migrantë u shty për shkak se ky i fundit nuk u paraqit në gjykatë.

Mitrovicasit që prodhuan targa false të automjeteve dënohen me burg

Gjashtë muaj burg janë dënuar dy punonjës të një kompanie reklamash në Mitrovicë nënë akuzën se prodhuan tabela false të makinave.