Postet nga: Dejan Jankoviq

Autoritetet serbe e lirojnë zëvendësdrejtorin e përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka njoftuar se zëvendësdrejtorit i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq, është liruar nga mbajtja në Serbi.

Departamenti amerikan i Shtetit: Ndalimet arbitrare të qytetarëve dhe policëve të Kosovës, veprime përshkallëzuese

Departamenti amerikan i Shtetit i ka bërë thirrje Serbisë të vetëpërmbahet nga veprimet e njëanshme dhe të pakoordinuara, dhe ka thënë se pret lirimin e ...

Barbano: EULEX-i është i shqetësuar nga ndalimi i zv.drejtorit të Policisë së Kosovës në Serbi

Janë bërë gati 48 orë prej kur zëvendësdrejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq, është ndaluar nga autoritetet e Serbisë.

Hovenier: Jemi të shqetësuar për ndalimin e zëvendësdrejtorit të Policisë, Jankoviq

Ambasadori i ShBA-s në Kosovë, Jeffrey Hovenier, është shprehur i shqetësuar për ndalimin e zëvendësdrejtorit të Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq.

Gërvalla thotë se nuk ka informata nëse është liruar zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, është pyetur në një konferencë për media nëse është liruar zv.drejtori i përgjithshëm ...

Zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës në rrjete sociale prezanton Brezovicën si pjesë të Serbisë

Zëvendësdrejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq, tash e 23 vjet është pjesë e institucionit kryesor të sigurisë.

Zëvdendësdrejtori i policisë mban në bankë 45 mijë euro kesh

Zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq, ka deklaruar se shuma e parave kesh të cilat i ruan në bankë kap vlerën e 45 mijë eurove.