Postet nga: driton gashi

Deportimi i 'Gylenistëve', ish-shefi i AKI-së dhe të tjerët përballen me deklaratat e policëve që morën pjesë në aksion

Ish-shefi i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Driton Gashi dhe drejtori i Departamentit të Shtetësisë dhe Azilit, Valon Krasniqi, së bashku me drejtorin e Migracionit, Rrahman Syljemani, u ulë...

Promovohen dy libra të publicistit Driton Gashi

Publicisti Driton Gashi ka promovuar të premten dy librat e fundit të tij, “Sapere Aude” dhe “Me shqiponjën dykrenare në Ruhrpott” (në gjuhën gjermane), në Bibliotekën Kombë...

Ish shefi i AKI-së sot para gjyqit për rastin e ‘Gylenistëve’

Procesi gjyqësor në rastin e njohur “Gylenistët” pritet të vazhdojë sot në Gjykatën e Prishtinës.

Ish shefi i AKI-së ballafaqohet në gjykatë me deklaratat e dëshmitarëve në rastin e deportimit të 'gylenistëve'

Driton Gashi, ish-shef i AKI-së dhe zyrtarët Valon Krasniqi dhe Rrahman Sylejmani, janë ulur të mërkurën (09.02.2022) në bankën e të akuzuarve.

Ish shefit të AKI-së dhe dy të akuzuarve të tjerë u vërtetohet aktakuza në rastin e 'gylenistëve'

Gjykata e Apelit ka refuzuar si të pabazuara ankesat për hudhjen e aktakuzës kundër Driton Gashit, ish shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Valon Krasniqit zyrtar ...

Ish shefit të AKI-së dhe dy të akuzuarve tjerë u refuzohet kërkesa për hudhjen e aktakuzës në rastin e 'gylenistëve'

Gjykata Themelore e Prishtinës sërish e ka refuzuar kërkesën për hudhjen e aktakuzës kundër Driton Gashit, ish shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencë...

Gjykata konfirmon aktakuzën ndaj ish shefit të AKI-së

Gjykata në Prishtinë përmes një vendimi e ka konfirmuar aktakuzën kundër Driton Gashit ish-shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Valon Krasniqit zyrtar në Ministrinë e Punë...

Ish-shefi i AKI-së, kërkon hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj tij

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur gjykimi kundër Driton Gashi ish-shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Valon Krasniqi zyrtar në Ministrinë e Punëve të Brendshme ...