Postet nga: driton gashi

Ish-shefit të AKI-së i rritet pasuria

Ish-drejtori i AKI-së dhe tash sekretari i Zyrës së Presidentit të Kosovës, Driton Gashi ka deklaruar se në bankat e Kosovës mban 41 mijë euro.

Ish-shefi i AKI-së vazhdon ‘lojën’ e Presidentit me Komisionin e ‘gylenistëve’

Ish-shefi i Agjencionit Kosovar për Inteligjencë (AKI), Driton Gashi, ka refuzuar që t’i përgjigjet sot pyetjeve të Komisionit parlamentar për hetimin e deportimit të 6 shtetasve turq ...

Perfundon intervistimi i ish Drejtorit të AKI-së lidhur me deportimin e 'gylenistëve'

Për rreth gjysmë ore, Komisioni Hetimor për deportimin e shtetasve turq nga Kosova ka marrë në pyetje për të dytën hetë ish-Drejtorin e Agjencisë Kosovare të ...

Eksperti amerikan: Tri prova pse "gylenistët" e deportuar nuk ishin të rrezikshëm

Arsyetimi i Agjencisë Kosovare për Inteligjencë, AKI, në lidhje me dëbimin e gjashtë shtetasve turq ishte se ata paraqesin ‘rrezik për sigurinë kombëtare’, andaj edhe duhet ...

Eksperti amerikan përshkuan implikimin e shefit të AKI-së në deportimin e turqve

Raporti Ekskluziv i siguruar nga KALLXO.com për dëbimin e shtetasve turq nga Kosova i hartuar nga eksperti amerikan i angazhuar nga Komisioni Hetimor i Kuvendit, ka në...

Driton Gashi, ish-shefi i AKI-së merret në pyetje 6 orë për rastin e 'gylenistëve'

Rreth gjashtë orë ka zgjatuar intervistimi i ish-drejtorit të AKI-së, Driton Gashi nga Komisioni Hetimor Parlamentar rreth deportimit të gjashtë shtetasve turq në mars të këtij viti.

Ish-shefi i AKI-së Driton Gashi para Komisionit Hetimor Parlamentar për rastin e 'gylenistëve'

Me 45 minuta vonesë ka filluar intervistimi i ish-drejtorit të AKI-së, Driton Gashi nga Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq ...

Ish-shefi i AKI-së Driton Gashi do intervistohet për rastin e 'gulenistëve'

Komisioni Hetimor Parlamentar ka filluar intervistomini e ish-drejtori i AKI-së, Driton Gashi.