Postet nga: Akgjykim dënues

Vrasja e 18-vjeçarit nga Podujeva, Lulzim Fejzullahu, dënohen dy të miturit

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për të mitur, më 23.05.2024 ka marrë vendim duke shpallur fajtorë dy të miturit për rastin e vrasjes së 18-vjeçarit, Luzlim Fejzullahu.

Komuna e Drenasit

Gjykata vendos për zyrtarin komunal të Drenasit i akuzuar për keqpërdorim të detyrës

Udhëheqësi i Personelit në Komunën e Drenasit, Gëzim Shishani është shpallur fajtor nga Gjykata e Prishtinës për veprën penale keqpërdorim i pozitë...

Akuzoheshin se po tentonin transportimin e drogës përmes autobusëve në Serbi, ky është dënimi i gjykatës për të akuzuarit

Procesi Gjyqësor ndaj të akuzuarave për narkotikë, Mexhaid Qerimi, Fehmi Mustafa dhe Gjulin Radoja preku fundin sot, në gjykatën e shkallës së parë në departamentin special.

Dënimi me burgim i ish-shefit të AKI-së, flet avokati i tij

Gjykata e Prishtinës ka marrë vendim me të cilin ish-shefin e AKI-së e ka dënuar me 4 vite e tetë muaj dënim me burgim për veprën ...

VIDEO - Dënimi i komandantit ‘Molla e Kuqe’, pala e dëmtuar kërkon dënim më të lartë

Remzi Shala, i njohur me nofkën “Molla e kuqe”, u dënua me 9 vjet e gjashtë muaj burg për përfshirjen e tij në privimin nga liria të ...

Gjykata vendos edhe për një pjesë tjetër të të akuzuarve në rastin “Subvencionet 2”

Departamenti Special në Gjykatën e Prishtinës ka marrë vendim me të cilin iu ka shqiptuar dënim Hysni Morinës, Afrim Mehmetajt, Gëzim Morinës dhe Donard ...