Postet nga: diaspora

Lansohet "Dritarja për investime të Diaporës", parashihet krijimi i një fondi kreditimi deri në 100 milionë

Në mënyrë që t’i hapet rrugë investimit aktiv të mërgatës në Kosovë, është lansuar “Dritarja për investime të Diasporës”, për garantimin e kredive ...

Presidentja e Kosoves, Vjosa Osmani

Osmani drejtuar mërgatës: Kosova tani më shumë se kurrë ka nevojë për ju

Në harkun kohor kur mërgata ka marrë rrugën për në Kosovë për pushimet verore, presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ju ka thurur atyre lavde e ...

Klasifikimi joadekuat i shpenzimeve brenda Ministrisë së Punëve të Jashtme

Shpenzimi i parasë publike duhet të bëhet me kode adekuate të përcaktuara me planin kontabël. Këtë gjë Zyra Kombëtare e Auditimit ia ka përkujtuar ...

Lirohen nga akuzat ish-nënkryetari i Pejës Shkumbin Gashi dhe Sylë Balaj

Ish- nënkryetari i Pejës, Shkumbin Gashi dhe i akuzuari, Sylë Balaj, sot më 20.06.2024, janë liruar nga akuzat me vendim të Gjykatës së Prishtinës.

A do të bëhet qershori muaji i Kosovës në Berlin?

Një javë e mbushur me kulturë, muzikë dhe film nga Kosova ndriçoi Berlinin, duke përfunduar me një festival unik. A do të bëhet kjo një traditë e ...

Komuna e Vushtrrisë themelon Drejtorinë për Diasporë dhe Integrime Europiane

Komuna e Vushtrrisë ka themeluar Drejtorinë e Diasporës dhe Integrimeve Europiane.

Sot dita e fundit për regjistrim të popullsisë

Sot më 17.05.2024 është dita e fundit e procesit të regjistrimit të popullsisë, atyre rezidentë dhe diasporës, proces ky që nisi më 05.04.2024.

Cilat dezinformata u shpërndanë për diasporën?

Informacione të rreme të cilat prekin diasporën kanë zënë vend në “wall-et” e lexuesve gjatë vitit 2023 e 2024. Krypometeri si anëtar i Rrjetit Ndërkombëtar të Verifikimit ...