Postet nga: deklarimi i pasurisë

Lahi Ibrahimaj mori mbi 30 mijë euro subvencione nga Ministria e Bujqësisë (DOKUMENT)

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Agjencionit të Ushqimit dhe Veterinës, Lahi Brahimaj ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit se ka marrë mbi 30 mijë euro nga Ministria ...

Kjo është pasuria e kryesuesit të Këshillit Gjyqësor

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion ka të deklaruar para të gatshme në shumë prej 1,300 euro.

Tahiri ka deklaruar shtëpi dhe toka në vlerë mbi 1 milion euro

Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës Abelard Tahiri, ka deklaruar pasurinë në Agjencinë Kudër Korrupsion.

Drejtori i Trust-it, jeton me qira por ka afër 300 mijë euro në banka

Drejtori i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës (TRUST), Adrian Zalli, ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK) se vitin e kaluar ka tërhequr 10% të Trustit në ...

Pronat e paluajtshme të Haradinajt kalojnë vlerën e 1 milion eurove

Vetëm pronat e paluajtshme e Ramush Haradinajt, kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, që i ka në pronësi të vetën, ose në ...

Përparim Rama ka 4 milionë euro vetëm piktura

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, e ka deklaruar një koleksion me 400 piktura në vlerë 4 milionë euro.

Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu me 0 euro në bankë

Ministrja e drejtësisë, Albulena Haxhiu, në deklarimin pranë Agjencisë Kundër Korrupsionit ka të deklaruar vetëm detyrime financiare në bankë, ndërsa para të gatshme nuk ka të ...

Pasuria afër gjysmë milionëshe e presidentes Osmani

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka deklaruar afër 450 mijë euro pasuri të paluajtshme. Përveç tyre, një parcelë tokë për shtëpi në Lagjen e Gjelbër, ...