Postet nga: Blerim Isufaj

Apeli refuzon kërkesat e 3 të akuzuarve në gjykimin për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesat e 3 prej të akuzuarve në gjykimin për vrasjen e Oliver Ivanoviqit lidhur me masën e sigurisë.

Coronavirusi shtyn seancën për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Në gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj 6 të pandehurve për rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq, nën ...

Caktohet seanca ndaj gjykatësit të akuzuar për ryshfet, Sali Berisha

Sali Berisha, gjyqtar i Krimeve të Rënda, pritet që të dal para Gjykatës, për t`u përballur me akuzat e Prokurorisë Speciale, që rëndojnë mbi ...

VIDEO - Aktakuza: Të dyshuarit për vrasjen e Oliver Ivanoviqit u bartën me veturë të Policisë

6 të pandehurit për rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq, kanë dëgjuar sot në Gjykatën e Prishtinës akuzat të cilat ua vë ...

Gjashtë të dyshuarit për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit deklarohen të pafajshëm

Gjashtë të akuzuarit për vrasjen e Oliver Ivanoviq, sot gjatë seancës për shqyrtimin fillestar në Gjykatën Themelore të Prishtinës, janë deklaruar të pafajshëm pë...

Blerim Isufaj kërkon tri departamente shtesë në Prokurorinë Speciale

Prokuroria Speciale ka njoftuar se kryeprokurori, Blerim Isufaj, ka dorëzuar sot në Këshillin Prokurorial dhe Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit, kërkesën për themelimin e ...

Prokuroria Speciale do të kërkojë paraburgim për Ikballe Huduti-Berishën

Prokuroria Speciale e Kosovës do të kërkojë masën e paraburgimit për 30 ditë ndaj Ikballe Huduti- Berishës gjatë ditës së sotme.

Bastisen edhe pronat e Ikballe Berisha- Huduti

Me vendim të Prokurorisë Speciale të Kosovës, sot është arrestuar Ikballe Berisha- Huduti, kosovarja e cila publikisht shprehu qëndrim kundër vrasjes së gjeneralit iranian, Qasem Soleimani.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!