Postet nga: deklarimi i pasurisë

Glauk Konjufca bleu banesë në vitin 2021, ka në bankë rreth 8 mijë euro para të gatshme

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka deklaruar se ka blerë banesë në vitin 2021, në vlerë prej 44 mijë euro, e cila ka hapësirë prej 59 metra katrorë.

Kurti me vetëm 401 euro në bankë

Kreu i Qeverisë së Kosovës, Albin Kurti ka deklaur pagën, pronën që e ka në emër të përbashkët me bashkëshorten dhe pagën ...

A i heton Agjencia Kundër Korrupsionit paratë e fshehura të politikanëve?

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, Yll Buleshkaj, në emisionin “Kallxo Përnime” ka treguar nëse hetohen paratë e fshehura të politikanëve.

AKK: Ka drejtorë të Policisë që nuk e kanë bërë deklarimin e pasurisë

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, Yll Buleshkaj, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se ka drejtorë dhe ish-drejtorë të Policisë së Kosovës që nuk kanë bë...

U dënua me burgim me kusht dhe gjobë, reagon ish-drejtori i Klinikës Emergjente

Ish-drejtori i klinikës Emergjente në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës është dënuar me 500 euro gjobë dhe 6 muaj dënim me kusht për mosdeklarim të ...

Pasuria e kryetarit të ri të Gjykatës së Gjilanit

Gjyqtari Venhar Salihu është zgjedhur kryetar i Gjykatës së Gjilanit.

Këta janë zyrtarët që nuk e kanë deklaruar pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsionit

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur se prej 4,748 të zyrtarëve të lartë publikë, 14 nuk e kanë deklaruar pasurinë, 50 zyrtarë e kanë deklaruar pasurinë pas afatit të ...

Rreth 550 zyrtarë publikë ende nuk e kanë deklaruar pasurinë, sot përfundon afati

Sot është dita e fundit për deklarimin e pasurisë, ndërsa Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) njofton se rreth 550 zyrtarë publik ende nuk e kanë bërë deklarimin e ...