Postet nga: bordi

Kuvendi zgjodhi dy anëtarë të Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës në seancën e sotme ka zgjedhur anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) Dardan Beqirin dhe Radojica Mrdijinac .

Qeveria emëron Bordin e ri në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore

Qeveria që drejtohet nga Albin Kurti ka votuar për emërimin e Bordit të ri të Fondit për Sigurime Shëndetësore. Ky bord do t’i ketë ...

Bordi i ShSKUK-së takon drejtuesit e Spitalit të Pejës, diskutohen telashet

Ngjashëm me Spitalin e Gjakovës edhe ai i Pejës ka shfrytzueshmëri relativisht të ulët të shtretërve, 46% gjithsej nga 347 shtretër, sa posedon.

Kallxo fiton rastin ndaj Bordit të RTK-së në Këshillin e Mediave

 

Shkeljet që i konstatoi Auditori në RTK nën udhëheqjen e bordit dhe menaxhmentit të ri

Zyra Kombëtare e Auditimit, ZKA, ka publikuar raportin për auditimin e RTK-së për vitin 2022 me të cilin ka konstatuar se ka patur shkelje në mënyrën ...

Arben Fetahu zgjidhet anëtar i bordit të FIBA Evropës

Kryetari i Federatës së Basketbollit të Kosovës, Arben Fetahu, është zgjedhur anëtar i bordit të FIBA Evropës.

Anulohet sërish konkursi për anëtarë të bordit të drejtorëve të ndërmarrjes ‘Stacioni i Autobusëve’

Ndërmarrja Publike Lokale ‘Stacioni i Autobusëve’ ka anuluar për herë të dytë thirrjen për katër anëtarë të bordit të drejtorëve pasi ishte gjetur ...

Komuna e Prishtinës anulon konkursin për anëtarë bordi të Stacionit të Autobusëve

Komuna e Prishtinës ka anuluar konkursin për zgjedhjen e 4 anëtarëve të bordit të përhershëm të shpallur më 14 nëntor 2022 për ndërmarrjen lokale ‘...