Postet nga: bordi

Shkarkime e emërime në “Trepçë”, Hyseni: Dikush po ia pi duhanin tinëz Kurtit

Të mërkurën, më 27 shtator 2023, Qeveria e Kosovës shkarkoi bordin mbikëqyrës të ndërmarrjes publike “Trepça”. Në vend të tij, Qeveria emëroi një bord ...

'RTK 2' të vrarët në Banjskë i quajti ‘viktima', suspendohet drejtori

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), në një mbledhje të jashtëzakonshme të zhvilluar gjatë ditës së sotme, datën 30 shtator 2023, ka suspenduar drejtorin e RTK2 Željko ...

Pak para se të shkarkohej nga Qeveria, Bordi i ‘Trepçës’ shkarkoi kryeshefin, Enis Abdurrahmani

Pas gati dy vitesh, si Ushtrues i Detyrës së Kryeshefit të “Trepçës”, Enis Abdurrahmani është shkarkuar nga kjo pozitë të martën paradite.

Qeveria shkarkon Bordin Mbikëqyrës të 'Trepçës'

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë, kabineti qeveritar ka marrë vendim për shkarkimin e Bordit mbikëqyrës të ndërmarrjes “Trepça” dhe emërimin e Bordit të ...

Bordi i RTK-së i quan "sulme të grupeve të interesit" denoncimet për diskriminim gjinor në mediumin publik

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se transmetuesi publik ka filluar dhe do të vazhdojë me procesin e ...

Kryetari i Bordit të RTK-së: Marr informacione se ka punëtorë që vijnë në punë me pizhame

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës të mërkurën ka miratuar propozimin që punëtorët të raportojnë për punët që kryejnë brenda orarit e më ...

Punëtorëve të RTK-së do u kërkohet raportim për punët që kryejnë brenda orarit

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka miratuar propozimin që punëtorëve të RTK-së tu kërkohet raport për punët që kryejnë gjatë orarit të punë...

Burokratizimi i monitorimit të Bordit të RTK-së 

Në mbledhjen e së enjtes, më 24 gusht 2023, Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) diskutoi dhe shqyrtoi rregulloren e punës, me ç’rast u diskutua edhe çështja e monitorimit të ...