Postet nga: besnik berisha

Gjykimi i Qëndrim Januzit për vrasje të rëndë, çka thanë mjeku e shokët e 'Butës' - VIDEO

Gjykimi ndaj Qëndrim Januzit, i akuzuar për vrasjen e Gazmend Hysenit në Ferizaj në maj të vitit të kaluar vazhdoi me rrëfimet e dëshmitarëve të ...

VIDEO - Vrasja e Agonis Tetajt, i akuzuari Gogaj: Ka ndodhë gjithçka pahiri

“Më vjen keq për gjithçka çka ka ndodhë, ka ndodhë pa vullnetin tim, ka ndodhë gjithçka pahiri” ishin fjalët e të akuzuarit, Shaban Gogajti gjatë dhë...

Vrasja e Agonis Tetajt, Shaban Gogaj, nuk pranon të deklarohet për akuzën 'vrasje e rëndë'

Shaban Gogaj, i cili akuzohet për vrasjen e Agonis Tetajt, pas leximit të aktakuzës nga ana e prokurorisë, nuk ka pranuar të deklarohet për akuzën "vrasje ...

Sot pritet të mbahet gjykimi ndaj të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt

Pas vendimit të shkallës së dytë, që prishi aktgjykimin dënues ndaj Shaban Gogajt, të cilin e kishte dënuar me pesë vjet dënim me burgim për ...

Gjykata merr vendim për Alil Demirin, i dënuar në rastin ‘Monstra’ në Maqedoni të Veriut

Alil Demiri, shtetas i Maqedonisë së Veriut, i dënuar me burgim të përjetshëm për rastin “Monstra”, është kapur para dy ditëve nga Policia e Kosovë...

Rasti i Besnik Berishës, Gjykata merr vendim

Gjykata e Ferizajit ka marrë vendim me të cilin u ka vazhduar masat e sigurisë avokatit Besnik Berisha dhe të dyshuarve të tjerë edhe për dy muaj.

Avokatit Besnik Berisha i vazhdohet masa e sigurisë nga Gjykata e Ferizajt

Gjykata e Ferizajt ka marrë vendim me të cilin avokatit Besnik Berisha, i ka vazhduar masën e ndalimit për t'iu afruar vendit apo personit të caktuar.

Rasti i avokatit Besnik Berisha, Gjykata e Apelit merr vendim

Gjykata e Apelit ka aprovuar ankesën e të pandehurve për masën e sigurisë që i ishte caktuar ndaj avokatit Besnik Berisha dhe të tjerëve.