Postet nga: Avokati Besnik Berisha

VIDEO - Gjykimi për ahengun që solli mort

Lirim Haxholli, zyrtar policor 27-vjeçar kishte mbetur i vrarë nga arma zyrtare e kolegut të tij, Fatlum Mehmetit, në një aheng në shkurtin e vitit 2022.

Shpërthimi në Zhur që la të vdekur një polic, gjykimi ndaj Iran Badallit drejt fundit

Prokuroria ka kërkuar dënimin e të akuzuarit Iran Badalli, i cili po gjykohet për veprën penale shkaktim i rrezikut të përgjithshëm.

Rasti i avokatit Besnik Berisha, Gjykata e Apelit merr vendim

Gjykata e Apelit ka aprovuar ankesën e të pandehurve për masën e sigurisë që i ishte caktuar ndaj avokatit Besnik Berisha dhe të tjerëve.

Shoqata e Prokurorëve të Kosovës: Besnik Berisha me gjuhë fyese, ka denigruar sistemin prokurorial

Përmes një reagimi publik, Shoqata e Prokurorëve me kryetar, Naim Abazi ka dënuar gjuhën e përdorur nga avokati Besnik Berisha për prokurorin Rasim Maloku, ...

Familja e Agonis Tetaj bojkoton gjykimin ku po gjykohen të akuzuarit për vrasjen e familjarit të tyre

Vrasja e Agonis Tetaj për të cilën akuzohet Shaban Gogaj si dhe Isuf Cacaj për armëmbajtje pa leje është kthyer në rigjykim nga gjykata e shkallë...

Arrestohet avokati Besnik Berisha dhe tre persona të tjerë

Avokati Besnik Berisha është arrestuar nën dyshimin për tri vepra penale bashkë me tre persona të tjerë N.Xh., I.S., dhe R.C.

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj Azem Sylës për shkak të gjendjes shëndetësore të tij

Seanca gjyqësore ndaj Azem Sylës dhe të tjerave është shtyrë për një datë tjetër për shkak të gjendjes shëndetësore të të akuzuarit Syla.

Gjykimi i ish-oficerit të burgut, aprovohet propozimi i mbrojtjes për dëgjimin e dëshmitarëve

Gjykata e Prizrenit të enjten ka aprovuar propozimin e mbrojtjes që në seancën e radhës të dëshmojnë dy dëshmitarë në gjykimin ndaj Bajram Rexhajt.