Postet nga: agonis tetaj

Sa vjet burg do t'i mbajë Shaban Gogaj në rast se i vërtetohet dënimi?

7 vjet e 6 muaj është dënim me burg i janë shqiptuar Shaban Gogajt për vrasjen e Agonis Tetajt në kompaninë “Gogaj AG” në vitin 2018.

Vendimi i gjykatës ndaj Shaban Gogajt, avokati Berisha: E përsëris edhe një mijë herë, veç vrasje nga pakujdesia ka pasë këtu

Shaban Gogaj u shpall fajtor dhe u dënua me 7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasje nga pakujdesia dhe armëmbajtje pa leje lidhur me vrasjen e Agonis ...

Gjykata vendos ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Shaban Gogaj është shpallur fajtor dhe është dënuar me 7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasje nga pakujdesia dhe armëmbajtje pa leje lidhur me vrasjen e Agonis ...

Sot Gjykata pritet të vendosë ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Gjykata e Pejës pritet të marr vendimin ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në lokalin “Gogaj AG”.

Përfundon rigjykimi ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Në Gjykatën e Pejës është mbajtur seanca e fundit e rigjykimit të rastit të vrasjes së Agonis Tetajt për të cilën akuzohet Shaban Gogaj, ndërsa ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt e kundërshton kërkesën pasuroro-juridike të parashtruar nga mbrojtësi i viktimave

Bashkëshortja e Agonis Tetajt është shprehur se nuk qëndron prapa kërkesës për dëmshpërblim në vlerë prej 628 mijë euro e cila ishte parashtuar nga ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt kërkon 628 mijë euro dëmshpërblim

Bashkëshortja e të vrarit Agonis Tetajt, Albesa Cacaj përmes mbrojtësit të viktimave, Luan Mehmetaj ka kërkuar dëmshpërblim 628 mijë euro.

Vrasja e Agonis Tetajt, të akuzuarit Cacaj i revokohet pranimi i fajësisë për armëmbajtje pa leje

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në kompaninë “Gogaj AG”, Shaban Gogaj dhe i akuzuari për armëmbajtjes pa leje, Isuf Cacaj u paraqitën ...