Postet nga: besnik berisha

Përfundon gjykimi ndaj Haki Rugovës, shpallja bëhet të hënën

Në gjykimin ndaj kryetarit të Komunës së Istogut, Haki Rugova, palët sot kanë dhënë fjalën përfundimtare, duke përmbyllur kështu këtë proces gjyqë...

Sot pritet të përfundojë gjykimi për korrupsion ndaj Haki Rugovës

Në mars të vitit 2018 Prokuroria kishte ngritur aktakuzë ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova, për vepër penale konflikt interesi.

Haki Rugova thotë se kontratën me kompaninë e familjes së tij e ka nënshkruar aksidentalisht

Haki Rugova ka dal sot para gjykatës për të dhënë versionin e tij për akuzën për konflikt interesi lidhur me tenderin që fitoi vë...

Avokati Berisha: Prokuroria nuk ka asnjë provë të vetme që vërteton se të pandehurit kanë lidhje me 400 kg kokainë

Avokati Besnik Berisha, i cili është mbrojtës i njërit nga të dyshuarit për rastin e kokainës së konfiskuar në Lipjan, ka hedhur poshtë pretendimet e Prokurorisë ...

Besnik Berisha: Krediti për gjetjen e kokainës takon DEA-s amerikane dhe jo Policisë së Kosovës

Avokati Besnik Berisha, i cili është mbrojtës i njërit nga të dyshuarit për rastin e kokainës së konfiskuar në Lipjan, u prononcua për media, duke ...

Besnik Berisha: Hetuesit po ndihen të fyer nga filmi që po tentojnë ta plasojnë vet

Avokati Besnik Berisha, i cili është mbrojtës i njërit nga të dyshuarit për rastin e kokainës së konfiskuar në Lipjan, u prononcua për media, duke ...

Dështon sërish seanca ndaj të akuzuarve për 113 kg heroinë

Në Gjykatën e Prishtinës, ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj 4 personave të akuzuar për transportin dhe shitjen e 113 kilogramëve heroinë.

Pas rinisjes së gjykimit për vrasjen e Agonis Tetajt, pala e të akuzuarit konteston ndryshimin e cilësimit juridik

Procesi gjyqësor për vrasjen e Agonis Tetajt ka vazhduar sot në Gjykatën e Pejës me një aktakuzë të ndryshuar sa i përket cilësimit juridik.