Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Qeveria pritet të marrë vendim lidhur me masat anti COVID-19

Qeveria e Kosovës sot pritet të  vendosë masa të reja në lidhje me mbrojtjen dhe parandalimin e COVID-19.

Qeveria kishte liruar masat më 18 prill, pasi kishte mbajtur totalisht të mbyllura lokalet e gastronomisë, qendrat tregtare e kishte aplikuar orë policore.

Sipas IKSHPK-së numri i rasteve me COVID-19 gjatë ditëve të fundit ka rënë.