Ndryshimi i vazhdueshëm i qëndrimeve për votimin e qeverisë Kurti

Edhe pse kanë kaluar më shumë se 3 muaj pas zgjedhjeve nacionale të 6 tetorit, Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK-ja ende nuk janë marrë vesh për koalicionin qeverisës.

Isa Mustafa
Qëndrim i ndërruar

Pishmani i Duda Baljes për partinë

Gjatë kohës së fushatës zgjedhore për zgjedhjet  parlamentare të datës 6 Tetor, Duda Balje ishte përgjigjur në 44 pyetjet e KALLXO.com, intervistë kjo e publikuar me ...

Duda Balje
Qëndrim i ndërruar

Rrena mediale për zjarrin në objektin e Postës së Kosovës

Gazeta online "Insajderi" pak para orës 18:00, ishte e para që raportoi se objekti i Postës së Kosovës është përfshirë nga flakët.

Insajderi
Rrenë e kryptë

Ramiz Lladrovci ndryshon emrat por ruan barazinë gjinore në qeverinë e Drenasit

Kryetari i Komunës se Drenasit, Ramiz Lladrovci e ka ruajtur barazinë gjinore në qeverinë e Drenasit edhe pas emërimeve të fundit që ka bërë në mes të ...

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci
E vërtetë

Rrena pa epilog për sigurimet shëndetësore

Ministri në detyrë, Uran Ismaili, disa herë gjatë mandatit ka premtuar funksionalizimin e Sigurimeve Shëndetësore për qytetarët e Kosovës.

Uran Ismaili

Tentimi për të ulur numrin e shkeljeve nëpër tenderë

Në debatin për gjetjet dhe rekomandimet e Auditorit, nënkryetari Faruk Mujka, ka thënë se në Komunën e Mitrovicës së Jugut, Auditori ka vetëm një ...

Nënkryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Faruk Mujka
Rrenë