array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}

Rrena e Kryptë e Kadri Veselit për Uzurpatorë

Në paraqitjen e tij të fundit para publikut,  kryetari i Kuvendit Kadri Veseli e ka gënjyer publikun kur ka thënë se të gjitha pronat e uzurpuara shoqërore ...

Kadri Veseli
Rrenë e kryptë

Edita Tahiri i Kryp Ambasadorët

Ministrja për Dialog në qeverinë e Kosovës, Edita Tahiri, i ka gënjyer ambasadorët e Kosovës kur u ka thënë se marrëveshjet e Brukselit ...

Edita Tahiri, Ministre për Dialog
Rrenë e kryptë

Versioni ‘me Kos’ i Ramiz Lladrovcit për Tkurrjen e PDK-së në Drenas

Kandidati për Drenasin Ramiz Lladrovci  ka tentuar që rënien e PDK-së në Drenas ta arsyetojë me uljen e numrit të votuesve. Krahasuar me vitin 2013, PDK-ja humbi 5 mijë vota, ...

Ramiz Lladrovci, kandidat i PDK-së për Drenas
Me kos
isa xhemajlaj

Arsyetimi ‘me Kos’ për Rënien e NISMA-s

Kandidati i Nismës Isa Xhemaljaj e ka arsyetuar uljen prej 6 për qind të numrit të votave për partinë e tij me shtimin e kandidatëve. Sipas të ...

Isa Xhemajlaj, kandidat i NISMA-s për Drenas
Me kos

Parregullsitë dhe Dënimi i Komisionerit të PDK-së

Në emisionin “Rubikon” të KTV-së Ramiz Lladrovci i ka përshëndetur të gjithë qytetarët e Drenasit për korrektësinë gjatë votimit, ndërsa ka thënë se ...

Ramiz Lladrovci
Rrenë

‘Muri’ i Rrenave të Kryeministrit

KRYPOMETRI, produkti më i ri i KALLXO.com, ka matur deklaratën e mbrëmshme të Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, rreth murit të ndërtuar në Mitrovicën ...

Isa Mustafa, Kryeministër
Rrenë e kryptë