Krijimi i filmave në Kosovë

Filmat janë bërë më të arritshëm tani më shumë se kurrë me kompani jashtë biznesit si Netflix, Amazon Prime e Disney. Por është ende një çështje mashtruese sepse e vetmja gjë që kinematë kanë mbi këto kompani filmike është emocioni që jep me dhoma të destinuara për filma dhe kompani filmash nuk mund ta prodhojnë këtë emocion me çdo përdorues.

Sepse ajo që mund të shohim është se të dy palët kanë çështjet e tyre të cilat duhet të zgjidhin.

Në këtë LINK mund ta ndiqni videon e cila është prodhuar me përkrahen e BE.

Përmbajtja e këtij projekti është përgjegjësi e Akademisë jCodes dhe BIRN dhe në asnjë  mënyrë nuk mund të  konsiderohet qëndrim i BE-së.