array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Bahrie Sadiku

Bahrie Sadiku

Bahrie Sadiku ka përfunduar studimet Bachelor në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës ndërsa synon t’i vazhdojë studimet në Master.
Gjatë kohës së studimeve ka qenë e angazhuar në shumë trajnime, të cilat i kanë ndihmuar në përgatitjen profesionale si juriste e ardhshme.
Në vitin 2017 ka filluar praktikën si monitoruese e gjykatave ndërsa tani punon si monitoruese e rregullt në BIRN e sistemit të drejtësisë dhe gazetare për rajonin e Mitrovicës.

Komuna e Mitrovicës Jugore miraton propozimet për këmbimin dhe dhënien në shfrytëzim të disa pronave

Mitrovicë – Nga maji deri qershor pritet të ekzekutohen pagesat për lehonat dhe personat e infektuar me COVID19

Kryetari i Kllokotit lirohet nga paraburgimi

Apeli e lë në paraburgim Vali Corleonen

Rrëfimet e dëshmitarëve në gjykimin e Gani Gecit, i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit

Ndërpritet seanca e rigjykimit ndaj të akuzuarit për vrasje në Mitrovicën Veriore

Skenderaj - Nxënësi kapet me armë në shkollë

Rigjykimi ndaj Gani Gecit, jep dëshminë shoqëruesi i tij i ditës kritike

Vrasja e Razhdi Shaqirit, vazhdon gjykimi ndaj të akuzuarit Gani Geci

Varroset 27 vjeçari që u vra në Mitrovicë

Dosja e Prokurorisë për vrasjen e 27-vjeçarit në Mitrovicë - Sherri nisi për një fidan të lajthisë

30 ditë paraburgim për të dyshuarin për vrasjen në Tregun e Gjelbër në Mitrovicë

Vrasja në Mitrovicë, Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarin

Tre vjet burgim ndaj të akuzuarit për sulm ndaj policëve

Rigjykimi ndaj Gani Gecit – Jep dëshminë pronari i lokalit “N’Qosh”, vendi ku ndodhi vrasja e Ruzhdi Shaqirit