Postet nga: bekim veliqi

Gjykimi i policëve për përfshirje në një konflikt mes qytetarëve

Gjykimi ndaj zyrtarëve policorë Nebojsha Vukojeviq dhe Sreqko Janiçijeviq, i pari nga Zveçani, kurse tjetri nga Leposaviqi, për keqpërdorim të detyrës zyrtare, për ...

Gjykimi i policëve për keqpërdorim të detyrës pas përfshirjes në një konflikt mes qytetarëve

Gjykimi ndaj zyrtarëve policor Nebojsha Vukojeviq dhe Sreqko Janiçijeviq, i pari nga Zveçani, kurse tjetri nga Leposaviqi për keqpërdorim të detyrës zyrtare për ...

Arsyetimi i gjykatës pas lirimit nga akuza të ish drejtorit të Kadastrit në Mitrovicën e Veriut

Në shkurt të këtij viti gjykata e Mitrovicës ka shpallur aktgjykim me anë të se cilit e ka liruar nga akuza të pandehurin Branislav Klajiq.

Aktgjykim lirues ndaj të akuzuarit për vrasje në tentativë, djali i tij dënohet me 2,000 euro për armëmbajtje pa leje

Gjykata e Mitrovicës e ka liruar nga akuza Gani Gërxhaliun, i akuzuar për vrasje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje

Lirohet nga akuza ish- drejtori i klubit futbollit “Kosova”

Procesi gjyqësor ndaj ish- drejtorit të klubit të futbollit  “Kosova”, Agron Selimi ka përfunduar me aktgjykim refuzues.

Dënohet zyrtari i Komunës së Skenderajt për keqpërdorim të detyrës

Gjykata e Mitrovicës e ka dënuar me 6 muaj burg zyrtarin e Komunës së Skenderajt, Kujtim Bekaj. Me pëlqimin e të pandehurit dënimi i është zë...

Shefi i policëve dëshmon në gjykimin ndaj policëve të akuzuar

Dy zyrtarë policor Nebojsha Vukojeviq dhe Sreçko Janiçijeviq, i pari nga Zveçani, kurse tjetri nga Leposaviqi janë ulur në karrigen e të akuzuarve për keqpërdorim ...

Gjykimi i zyrtarit të komunës së Skenderajt për nderrimin e vendbanimit të qytetarit pa dijen e tij

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i Kujtim Bekajt, i cili akuzohet se si zyrtar i gjendjes civile në Skenderaj i kishte ndërruar vendbanimin të dë...