Dizajnet më 'IN' për mobilimin e shtëpisë tuaj

Për të mobiluar shtëpinë ose apartamentin duhet ide.

Trendet e reja të dizajnit, cilësia e lartë dhe çmimet e favorshme janë shumë të rëndësishmë për të kompletuar shtëpinë ose apartamentin.

Tani, idetë, trendet më të reja, dizajnet më moderne, cilësinë më të lartë me çmime speciale i ofron brendi 49 vjeçar Doğtas. Me standarde evropiane dhe i njohur në mbarë botën Doğtas ofron një gamë të gjerë të mobiljeve fantastike me çmime speciale deri në 75% zbritje.

 

 

Doğtas Kosova me sallonin e saj në Fushë Kosovë ju ofron mundësi të mobiloni ambientet tuaja me dizajne të përkryera.

Përveq zbritjes deri në 75% më lirë mobiljet Doğtas janë të punuara me materiale antialergjike dhe antibakteriale, me mëndafsh të butë dhe ngjyra të ngrohta të përshtatshme për çdo stinë.

Gama e gjerë e produkteve Doğtas fillon nga ulëset derir deri tek mobiljet e dhomave të ngrënies, mobiljet e dhomave për fëmijë dhe adoleshentë, setet e divanëve, dhomat e gjumit me dyshekët LOVA dhe me dollapët special dhe shumë orendi të tjera!

 

 

Doğtas Exclusive mund të gjeni ofertë edhe në kategoritë e TV komodave, seteve të divanëve, dhe tryezarive.

Nxitoni dhe përfitoni nga oferta speciale dhe vizitoni dyqanin e Doğtas Exclusive në Fushë Kosovë – dekori juaj ideal po ju pret!

Doğtas e themeluar në Biga, Çanakkale, në 1972 është lidere në industrinë e mobiljeve me gamë të gjerë produktesh. Të gjitha këto produkte kualitative mund t’i gjeni në Dogtas Kosova me adresë në magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë, në objektin e Hotel Semitronix.

Për më shumë informacione telefononi në: +383 38 703 300, vizitoni ueb faqen www.dogtas.com ose në rrjete sociale www.facebook.com/dogtasexclusivekosova dhe www.instagram.com/dogtasexclusivekosova .

Zbukuro shtëpinë tënde me fjalën e fundit të elegancës dhe luksit në tregun e mobiljeve.