Arkiva Kryesore

Jeta në Kosovë debaton për zbatimin e ligjit të punës

Jeta në Kosovë debaton për zbatimin e ligjit të punës

Këtë të enjte Jeta në Kosovë transmeton debat për ligjin e punës dhe zbatimin e këtij ligji në terren.

Letër nga: dionis

Letër nga: dionis

QA PO BON JE MIR

Arrestohet i kërkuari nga gjykata

Arrestohet i kërkuari nga gjykata

Policia e Pejës është nisur në drejtim të Vitomiricës për të arrestuar një person të kërkuar nga gjykata. Në momentin kur polica e takon të dyshuarin ...

Arrestohet pasi nuk i tregon emrin policisë

Arrestohet pasi nuk i tregon emrin policisë

Në Pejë policia vihet në ndjekje të një personi të kërkuar nga gjykata. Personi i dyshuar nuk i respekton urdhrat e policit. Ai nuk pranon të identifikohet. Personi arrestohet ...

Mos zbatimi i aktgjykimeve të gjykatave

Mos zbatimi i aktgjykimeve të gjykatave

Cilat janë arsyet e mos ekzekutimit të këtyre vendimeve? Në çfarë kushtesh punojnë zyrtarët ekzekutivë dhe cila do të ishte zgjidhja e mundshme për të kapërcyer ...

Arrestim me fletëkërkim (1)

Arrestim me fletëkërkim (1)

Arrestim me fletëkërkim (2)

Arrestim me fletëkërkim (2)

Aksion i përmbarimit në Podujevë

Aksion i përmbarimit në Podujevë

Intervistë me Fahredin Spahija, drejtor i GAK

Intervistë me Fahredin Spahija, drejtor i GAK

Gazetari Muhamet Hajrullahu interviston drejtorin e Galerisë së Arteve të Kosovës, Fahredin Spahija, i cili flet për problemet në këtë institucion dhe për kërkesën ...

Problemet në QKMF, Podujevë

Problemet në QKMF, Podujevë

Gazetarja Edona Musa tregon për arsyet e shkarkimit të tetë shefave në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Podujevë.

Intervistë me shefin e EULEX-it, Ksavier de Marnak

Intervistë me shefin e EULEX-it, Ksavier de Marnak

A është EULEX-i mision paqeruajtës, politik apo mision i sundimit të ligjit? Pse EULEX-i nuk po mund t’i përfundojë hetimet për korrupsion të nisura ndaj “peshqve ...

Jeta në Kosovë interviston shefin e EULEX-it, Ksavier de Marnak

Jeta në Kosovë interviston shefin e EULEX-it, Ksavier de Marnak

Këtë të enjte Jeta në Kosovë transmeton intervistë me shefin e EULEX-it, Ksavier de Marnak, intervistë me drejtorin e Galerisë së Arteve të Kosovës dhe reportazh për ...