Postet nga: Contour Global

Priten negociata me konsorciumin që do të ndërtojë TC 'Kosova e Re'

Vazhdojnë të mbahen sekrete detajet kryesore që kanë ndikuar që konzorciumi i udhëhequr nga “General Electric” të zgjidhet ofertues i preferuar.

Ambientalistët ankohen në Vjenë për termocentralin 'Kosova e Re'

Grupet ambientaliste të hënën paraqitën një ankesë në Unionin Evropian të Energjisë duke sfiduar ligjshmërinë e marrëveshjes për blerjen e energjisë për termocentralin ...

Përzgjidhet konsorciumi për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e Termocentralit ‘Kosova e Re’

Kompania “Contour Global” dhe Qeveria e Kosovës kanë njoftuar se konsorciumi i kompanive të 'General Electric (GE)' është përzgjedhur si ofertuesi i preferuar në tenderin për ...

Haradinaj: Vetëvendosje është bërë ‘nervoze’ për shkak të rënies së besimit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në konferencë për media pas mbledhjes së qeverisë, foli edhe për partinë opozitare VV-në dhe fushatën e tyre kundër 'PANhajnisë...

Kurti kritikon Haradinajn për nënshkrimin e kontratës me “Contour Global”

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj për nënshkrimin e kontratës më “Contour Global”.

Qeveria ndal mikrofonat në muhabetin për Termocentralin ‘Kosova e Re’

Qeveria e Kosovës është duke mbajtur një mbledhje në të cilën janë vënë në diskutim 13 pika të rendit të ditës.

Tetë arsyet e VV-së pse nuk duhet ndërtuar termocentrali ‘Kosova e Re’

Lëvizja Vetëvendosje ka ftuar qytetarët, punëtorët e sektorit të energjisë dhe specialistët, të kundërshtojnë ndërtimin e termocentralit ‘Kosova e Re’, të cilin ...

Në mars fillojnë punimet për TC ‘Kosova e Re’

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës ka qenë i pranishëm edhe Bernhard Haider, menaxheri i projektit të TC ‘Kosova e Re’ nga ‘Contour Global’ i cili tha se ...