Postet nga: Kulturë

Tkurrja e fondeve shtetërore frenon industrinë e filmit në Kosovë, e vlerësuar me çmime nëpër botë

Traumat e luftës në Kosovë janë kthyer në suksese të festivalit ndërkombëtar të filmit, anipse mungesa e ndihmës shtetërore po i kufizon temat që ata ...

Sot është Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit

Sot është dita ndërkombëtare e Vallëzimit. Që nga viti 1982, çdo vit, më 29 prill shënohet Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit.

Komuna e Prishtinës hap thirrje për mbështetje të aktiviteteve kulturore

Drejtoria për Kulturë e Komunës së Prishtinës ka hapur thirrjen e publike për financim të projekteve kulturore.

Premtimet e Partisë së Re Demokratike për kulturë, rini dhe sport

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për kulturë, rini dhe sport. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK, Partia e Re ...

Premtimet e LDK-së për kulturë, rini dhe sport

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për kulturë, rini dhe sport. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK, Partia e Re ...

Premtimet e AAK-së për kulturë, rini dhe sport

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për kulturë, rini dhe sport. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK, Partia e Re ...

LDK premton ndërtimin e katër muzeve përfshirë edhe Muzeun e Luftës dhe Paqes

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Fahredin Spahija në #DebatPernime ka shpalosur programin e LDK-së në fushën e kulturës.

LDK parasheh ndërtimin e stadiumit nacional brenda gjashtë viteve

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës Andi Pireva, në #DebatPernime ka shpalosur programin në fushën e sportit.