Postet nga: atomi

Për 10 vjet në Kosovë janë identifikuar rreth 360 fëmijë me inteligjencë të jashtëzakonshme

Naime Hoxha nga Instituti ‘Atomi’ ka thënë se për rreth 10 vjet sa vepron kjo organizatë ka arritur që të identifikojë rreth 360 fëmijë me inteligjencë të jashtëzakonshme.

Dhuntia e ‘injoruar’ - LIVE

Në emisionin ‘Kallxo Përnime’ po trajtohet tema e fëmijëve që kanë inteligjencë të jashtëzakonshme.

VllesaPagesa dhe Instituti ATOMI nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Pagesat për pjesëmarrje në Garën Ndërkombëtare të Matematikës Kangaroo, e cila në Kosovë organizohet nga Instituti ATOMI tashmë do të mund të bëhen ...

100 mijë euro në përkrahje të nxënësve me inteligjencë të lartë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka dhënë lajmin se Qeveria e Kosovës ka ndarë 100 mijë euro për Institutin Ndërkombëtar për Inteligjencë të ...

Ndahen 100 mijë euro për institutin ‘Atom’

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka marrë vendim për ndarjen e 100 mijë eurove për institutin ‘Atom’.

Shpallen 55 më të mirët e garës në matematikë

Rreth pesëdhjetë e pesë nxënës të të gjitha shkollave të Kosovës sot janë certifikuar nga Instituti “Atomi”, pasi u treguan më të suksesshmit në garën ...

Kosova Organizon Garën Ndërkombëtare të Matematikës

Instituti “Atomi” që merret me zbulimin e talenteve në Kosovë ka njoftuar me anë të një komunikate se Kosova ka fituar statusin e kandidatit për t’u anëtarë...

’Atomi’, me Premtime për Përkrahje Presidenciale

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur në takim drejtuesit e “Atomit”,  institut që bën identifikimin e personave me intelegjencë të jashtëzakonshme dhe punon në zhvillimin ...