Foto: Kallxo.com

KQZ certifikon rezultatin e zgjedhjeve pas gati dy muajsh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e mbajtur sot ka shqyrtuar rezultatin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme të mbajtura me 6 tetor.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se ky vendim vjen pas pranimit të konfirmimit nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme se nuk kanë ndonjë çështje për të shqyrtuar dhe vendosur.

Këto janë rezultatet dhe përbërja e re e Kuvendit të Kosovës: