Postet nga: certifikimi i rezultateve

KQZ njofton presidentin për rezultatet zgjedhore

Presidentit i është dërguar shkresa njoftuese e rezultateve Komisioni Qendror i Zgjedhjeve(KQZ) sot zyrtarisht e ka njoftuar presidentin e vendit, Hashim Thaçi me rezultatet zgjedhore të 6 tetorit.

KQZ certifikon rezultatin e zgjedhjeve pas gati dy muajsh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e mbajtur sot ka shqyrtuar rezultatin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme të mbajtura me 6 tetor.

7 javë numërime votash

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) ka qenë ndër objektet me vëmendjen më të madhe publike javëve të fundit, që nga dita kur votuesit kosovarë dolvn ...

KQZ në pritje të afateve ligjore për certifikimin e rezultateve të 6 tetorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’i presë afatet kohore siç janë të parapara me ligjet në fuqi për të proceduar më tutje me procesin e zgjedhjeve të 6 tetorit.

KQZ Certifikon Rezultatet për Kryetarë Komunash, Konfirmon Fituesit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka certifikuar rezultatet për kryetarë të komunave të Prishtinës, Prizrenit, Klinës, Rahovecit dhe Ferizajt.

KQZ Gati për Rivotim në Istog, Certifikon Rezultatet e Komunave të Tjera

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme ka njoftuar se janë certifikuar rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të rundit të dytë për 12 komuna, si dhe u certifikua rezultati ...