Postet nga: buxheti 2020

Auditori gjen se Komuna e Gjilanit nisi punë pa projekt ekzekutiv dhe keqklasifikoi shpenzimet në kategori ekonomike

Komuna e Gjilanit kishte filluar procedurat për ndërtim në mungesë të projekteve ekzekutive. Kështu thuhet në raportin e Pasqyrave Financiare të Zyrës Kombëtare të Auditmit ...

Komuna e Gjilanit dha kontratë pa plotësim kriteresh, kryetari i Komisionit të vlerësimit ishte edhe menaxher i projektit

Komuna e Gjilanit ka nënshkruar kontratë në vlerë 570 mijë eurove edhe pse kompania fituese nuk i kishte plotësuar kërkesat e dosjes së tenderit. Sipas Zyrës Kombë...

Flasin opozitarët që ia shpëtuan buxhetin Mytaher Haskukës

Me dy votat e asamblistëve nga opozita, Kuvendi i Prizrenit ka miratuar buxhetin për vitin 2020 për Komunën e Prizrenit.

Me dy vota opozitare, Prizreni votoi buxhetin për vitin 2020

Me 22 vota për, pa prezencën e asamblistëve të opozitës, Kuvendi Komunal i Prizrenit ka kaluar të enjten për buxhetin për vitin 2020.

Haskuka apelon për votimin e buxhetit, paralajmëron për mundësinë e shpërndarjes së Asamblesë

Nesër pritet që Asambleja Komunale e Prizrenit të mblidhet sërish për votim të buxhetit 50 milionësh për vitin 2020.

Haskuka thirrje asamblistëve: Votojeni buxhetin nesër ose do t’i dëmtoni qytetarët

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka ka kërkuar nga asamblistët komunal që ta votojnë buxhetin për vitin 2020.

Komuna e Prishtinës miraton buxhetin për vitin 2020

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ishte sot prezent në mbledhjen e asamblesë komunale ku u miratua buxheti për vitin 2020.

Dështon votimi për buxhetin e Prizrenit, PDK e AAK largohen nga mbledhja

Mbledhja më e rëndësishme për vitin 2019 në Asamblenë Komunale të Prizrenit ka dështuar të mbahet, kjo në mungesë të kuorumit dhe pas largimit të kuvendarëve ...