Postet nga: Zgjedhja

Vëllai i resë së kryesuesit të Bordit të ‘Trepçës’ zgjedhet Sekretar i Ndërmarrjes

Ndërmarrja Publike “Trepça” që nga 15 korriku i këtij viti ka zgjedhur Fisnik Tmavën, Sekretar të ri të Ndërmarrjes. Vlerësimin dhe vendimin për zgjedhjen ...

Socialistët kërkojnë nisjen e procedurave për zgjedhjen e presidentit të ri

Partia Socialiste ka kërkuar të premten nga Kuvendi nisjen e procedurave për zgjedhjen e presidentit të ri.

Ambasadori i ShBA-së kritikon procesin për zgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit

Procedurat e zhvilluara nga Këshilli Prokurorial i Kosovës për zgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit janë kritikuar nga ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë...

Teatri Kombetar

Degradimi për vite, humbet interesimi për pozitat udhëheqëse në Teatrin Kombëtar

Aktualisht, Teatri Kombëtar i Kosovës (TKK) ka mbetur pa dy drejtuesit e tij. Naser Shatrolli, ushtrues i detyrës së drejtorit të Përgjithshëm dhe Shefqet Gjocaj, ...

Konstituohet Komisioni Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve të Bordit të RTK-së

Është konstituar sot Komisioni Ad-hoc i Kuvendit të Kosovës, për përzgjedhjen e kandidatëve të Bordit të RTK-së.

Ende pa konsensus për Osmanin për presidente

Lëvizja Vetëvendosje ende nuk ka mbledhur nënshkrimet për thirrjen e seancës së jashtëzakonshme për zgjedhjen e presidentit të ri të Kosovës, konfirmojnë ...

Nis votimi për Avokatin e Popullit, tre kandidatë në garë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë nisur votimin për zgjedhjen e Avokatit të Popullit.

Rrugët për zgjedhjen e Qeverisë sipas vendimit të Gjykatës Kushtetuese

Më 28 maj Gjykata Kushtetuese shpalli aktgjykimin rreth dekretit të presidentit të vendit, Hashim Thaçi.