Postet nga: anulimi i konkursit

Qeveria anulon konkursin për kryetarin e Gjykatës së Tenderëve dhe anëtarëve të tjerë

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se ka anuluar konkursin për kryetarin e Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik apo Gjykatën e Tenderëve.

Ndryshimi i pikëve për kandidatët për bordin e Postës së Kosovës

Qeveria e Kosovës e ka anuluar konkursin për bordin e Postës së Kosovës, i cili ishte shpalluar nga Qeveria Hoti në korrik të vitit 2020. 

Qeveria Kurti anulon konkursin e Qeverisë Hoti për bordin e Postës dhe Hidromoravës

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të anuloj konkursin për drejtorët e Bordeve të dy Ndërmarrjeve Publike.

MSh anulon konkursin për 210 pozita që ishin paraparë si staf mbështetës kundër COVID-19

Ministria e Shëndetësisë sot ka anuluar konkursin për 210 pozita, për angazhim të përkohshëm të profesionistëve shëndetësore e staf mbështetës ...

Dokument - Vjosa Osmani pas shkarkimeve të konsujve, ndalon konkurset në Presidencë

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, sot ka marrë vendim për pezullimin e të gjitha konkurseve aktive për rekrutim në kuadër të Zyrës së ...

Ish-ministri i Financave reagon pas anulimit të konkursit për Drejtor të Doganës së Kosovës

Para disa ditëve, Ministria e Financave ka dhënë njoftimin për anulimin e konkursit për Drejtor të Përgjithshëm të Doganës së Kosovës.

Anulohet një pjesë e konkursit në Trepçë

Ndërmarrja “Trepça” ka anuluar konkursin për pranimin e punëtorëve të rinj në Stantërg dhe Artanë.

Studentët i gëzohen anulimit të konkursit për bursa

Parlamenti Studentor i UP-së i është gëzuar anulimit të konkursit për bursa për vitin akademik 2019/20 nga ana e MAShT.