Postet nga: visar korenica

Korenica: Vetëm çiftet bashkëshortore kanë të drejtë me vendos për të pasë fëmijë, assesi individi ose gruaja e pamartuar

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Korenica ka propozuar një amandament për të ndryshuar Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Kadri Veseli padit për shpifje deputetin e Vetëvendosjes, Visar Korenica

Kadri Veseli, përmes avokatit Faton Fetahu, e ka paditur për shpifje deputetin e Vetëvendosjes, Visar Korenica.

Kuvendi verifikon votat për Projektligjin për tekste shkollore që u kontestuan nga disa deputetë të LVV-së

Administrata e Kuvendit të Kosovës ka hedhur poshtë pretendimet e disa deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, se gjatë seancës plenare të mbajtur më 7 mars 2024 nuk ka ...

Shtyhet sërish votimi i Projektligjit për shëndetin riprodhues

Projektligji për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor nuk është hedhur në votim as në seancën e Kuvendit të Kosovës të mbajtur më 07.03.2024 pë...

Shtyhet raportimi i RTK-së, deputetja e AAK-së: Kryetari i Bordit po i ikë takimeve

Deputetët e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike kanë vendosur të shtyjnë për një ditë tjetër mbledhjen në të cilën do të raportonte Bordi ...

Radio Televizioni i Burrave 

Tri profesioniste të cilat në procese meritokratike të konkursit u përzgjodhën të merrnin pozicione udhëheqëse në Televizionin Publik(RTK) nuk u lejuan t’i marrin ato ...

Një qytetar bashkë me deputetin e VV-së dërgojnë kërkesë në MINT për rezervat shtetërore

Qytetari Blend Zymi ka deklaruar se pas raportimeve për pretendimet se vaji që u pagua nga Polonia nuk iu bashkua rezervave shtetërore, ka kërkuar "llogari" nga Ministria ...

Muja: Do të kërkojmë përgjigje nga RTK për vonesat në dërgimin e projeksionit buxhetor prill-qershor

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere u diskutua çështja e vonesës së pagave të punëtorëve të Radiotelevizionit të Kosovës dhe vonesa në dërgimin ...