Postet nga: eman rrahmani

Ish-guvernatori i BQK-së: Blerja e veturës në vlerë rreth 70 mijë euro - luks i tepruar

Ish-guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Hashim Rexhepi, ka thënë se blerja e një makine për guvernatorin në vlerë rreth 70 mijë euro është luks i tepruar.

Eman Rrahmani: Emrat për bord të BQK-së shumë shpejt do të vijnë në Kuvend

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, kanë thënë se zgjedhja e bordit të Bankës Qendrore të Kosovës është në proces.

Banka Qendrore e Kosovës ende pa bord - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet debati për krizën e krijuar në Bankën Qendrore të Kosovës në mungesë të bordit.

Rrahmani - guvernatorit të BQK-së: A është e vërtetë që në Arkiv është punësuar një fizioterapeute?

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet dhe Financa ku janë duke raportuar përfaqësuesit e Bankës Qendrore të Kosovës, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje ka ...

Eman Rrahmani: Është jonormale dallimi në poentim mes britanikëve dhe komisionit vendor

Eman Rrahmani, deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, e quajti "shqetësues" dallimin në vlerësimin e kandidatëve për anëtarë të bordit të OShP-së ndërmjet tre ...

Dallimet në poentimin e kandidatëve për bord të OShP-së mes britanikëve dhe komisionit vendor

Në emisionin "Kallxo Përnime" është duke u transmetuar debati në lidhje me krizën në Organin Shqyrtues të Prokurimit.

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit - LIVE

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit është tema e emisionit të sontëm "Kallxo Përnime".

Shpjegimi i Guvernatorit të BQK-së për blerjen e veturës luksoze në vlerë 69 mijë euro

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Buxhet dhe Transfere, Eman Rrahmani, deputet i LVV-së e hapi temën për blerjen e një veture në vlerë rreth 70 mijë ...