Postet nga: Violeta Namani

Tri vjet burg për grabitje me thikë në pritë

Liman Sylejmani, i akuzuar për grabitjen e 300 eurove, është shpallur fajtor dhe është dënuar me 3 vite burgim dhe 300 euro gjobë nga gjykata në Prishtinë.

Tre deposit të KEK-ut para gjykatës, akuzohen për vjedhjen e ngjitësit

Ejup Grajçevci, Fahri Fejzullahu dhe Vehbi Dragusha, të cilët po akuzohen nga Prokuroria për vjedhjen e 245 kilogramëve ngjitës të thëngjillit në KEK kanë dalë ...

Dënohet ish-asamblisti i Drenasit

Ish-anëtari i Asamblesë Komunale të Drenasit, Ajet Demiri, është shpallur fajtor për veprën penale - konflikt interesi.

Lirohet nga akuza ish-kryetari i bordit të ‘Kosova Thëngjillit’

Gjykata e Prishtinës e ka liruar nga akuza ish-kryetarin e bordit të “Kosova Thëngjillit”, Tahir Zeneli, i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Përfundon gjykimi ndaj ish-kryetarit të bordit të ‘Kosova Thëngjillit’

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të “Kosova Thëngjilli”, Tahir Zenelit, i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, dëshmi ka dhënë Isak Shala.

Punëtori i Postës i akuzuar për falsifikim të dokumentit, nuk vjen në gjykatë

Mungesa e të  akuzuarit, ka qenë shkak për shtyrjen e seancës gjyqësorë në të cilën zyrtari i Postës dhe Telekomit të Kosovës, dega në ...

Ish-sekretari i MSh-së: Nuk kisha presion kur nënshkrova marrëveshjet me spitalet private

Ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani, në gjykimin e tij dhe të ish-ministrit Ferid Agani, tha se nuk kishte pasur presion nga askush kur kishte nënshkruar ...

Ish-sekretari i MSh-së: Për vazhdimin e marrëveshjeve me spitalet private pata pëlqimin e Aganit

Ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani tha se të gjitha marrëveshjet që Ministria i kishte lidhur me spitalet private ishin bërë pas konsultimit me ish-ministrin ...