Postet nga: Violeta Namani

Ish-drejtori i Bankës NLB zgjedh heshtjen në Gjykatë

 

Gjykata merr vendim për zyrtarët e akuzuar të AKPPM-së

Ilir Dushi, Haki Ejupi dhe Gylten Kurda të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, u liruan nga akuzat e Prokurorisë, pasi Gjykata nuk ka gjetur ...

Përfundon gjykimi ndaj të akuzuarve për keqpërdorim të banderolave

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë gjyqësore në rastin e Ilir Dushit, drejtor ekzekutiv i Agjencisë Kosovare për Produkte dhe Pajisje Medicinale, si dhe ish-zyrtarë...

Gjykata merr vendim për të akuzuarit për grabitje në mbi 20 biznese

Eset Dragusha është dënuar me 7 vite e gjysmë burgim nga Gjykata, pasi ai u gjet fajtorë për veprën penale grabitje në vazhdimësi dhe armëmbajtje pa ...

Gjykimi i ish-drejtorit të NLB Bankës për përvetësimin e mbi 305 mijë eurove, dëshmon eksperti financiar

Eksperti financiar, Xhevdet Krasniqi, ka dëshmuar sot në gjykimin e drejtorit të NLB Bankës, Ismail Rudari, i cili po akuzohet se ka përvetësuar 305 mijë e 420 euro ...

2 vjet burg për drogën e gjetur në garazhë në Graçanicë

Gjykata e Prishtinës dënoi Vlastimir Vuleviqin nga Graçanica me 2 vjet burgim dhe me 4 mijë euro gjobë për veprat penale shitje e narkotikeve dhe fshehja e sendeve ...

Punëtorët e KEK-ut lirohen nga akuza se vodhën mbi 5 mijë euro ngjitës

Tre ish-punëtorë të depos në Korporatën Energjetike të Kosovës, Vehbi Dragusha, Ejup Grajqevci dhe Fahri Fazliu u liruan nga akuzat se kishin vjedhur ngjitës të thë...

Arrihet  marrëveshja për pranimin e fajësisë për 13 kilogramë kanabis

Gjykata sot ka aprovuar marrëveshjen e lidhur në mes Prokurorisë së Prishtinës dhe të akuzuarit Vlastimir Vuleviç për pranimin e fajësisë për veprat penale shitblerje ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!