Postet nga: “Afera e 53 milionëshit”

'53 milionëshi', sot thuhen fjalët përfundimtare

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar seanca e fundit e gjykimit ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj, Nehbi Shatrit, Eset Berishës dhe Besim Tahirit, të akuzuar ...

Gjykimi për 53-milionëshin, të akuzuarit tregojnë për takimet me "Bechtel-Enka"-n

Eset Berisha dhe Besim Tahiri, të akuzuar lidhur me aferën e 53-milionëshit, sot kanë paraqitur mbrojtjen e tyre para Gjykatës së Prishtinës.

Afera e 53-milionë eurove, i akuzuari arsyeton pagesën e kësaj shume

Në gjykimin e ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe të tjerëve, të akuzuar për 53 milionë eurot që i ishin dhënë kompanisë “Bechtel-Enka” sot ka dhënë ...

Afera e 53-milionëshit, Pal Lekaj përfundon dhënien e mbrojtjes

Ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka vazhduar me dhënien e mbrojtjes në rastin ku ai akuzohet lidhur me ekzekutimin e pagesës prej 53 milionë eurosh për kompaninë “...

Rasti i 53 milionëshit – jep dëshminë përfaqësuesi i kompanisë mbikëqyrëse 'Hill International'

Në Departamentin Special të Gjykatës së Prishtinës të hënën ka vazhduar gjykimi në çështjen ku akuzohet ish ministri i infrastrukturës Pal Lekaj dhe tre zyrtarë ...

53 Milionëshi - Ekpserti i prokurimit: Marrëveshja për zgjatjen e afatit të përfundimit të punimeve ishte nënshkruar pa kosto financiare.

Gjykimi ndaj ish-ministrit të infrastrukturës, Pal Lekaj dhe tre zyrtarëve të tjerë në lidhje me ekzekutimin e 53 milionë eurove, ka vazhduar me dëgjimin e ekspertit të prokurimit, ...

53 milionëshi për Bechtel–Enka, ftohet edhe një ish-ministër për të dëshmuar

Ish-ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku është ftuar nga Gjykata që të jap dëshminë e tij në Rastin e 53 milionëshit.

Ramush Haradinaj ftohet si dëshmitar në rastin e 53-milionëshit

Rasti i njohur për publikun si 53-milionëshi solli edhe një herë tjetër në gjykatore ish-ministrin Pal Lekaj dhe tre zyrtarët e tjerë Eset Berisha, Nebih Shatri ...