Postet nga: vendim

Komuna merr vendim për inicimin e hartimit të planit rregullues për Lagjen ‘Kalabria’, fokus - ndikimi i rritjes së koeficientit

Me 47 vota për është miratuar vendimi për fillimin e hartimit të planit rregullues të hollësishëm për Lagjen “Kalabria” në kryeqytet.

Këshilli Gjyqësor redukton punën e gjykatave, i kërkon Qeverisë ta anulojë menjëherë vendimin që ua ul pagat gjyqtarëve dhe prokurorëve

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) pas një mbledhjeje të jashtëzakonshme të mbajtur me kryetarët e gjykatave ka marrë vendim që të reduktohet puna dhe të ...

Kryeministri Kurti shkarkon Fadil Kodrën (Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

Pas vendimit të KPMSHCK, Sveçla kthen në punë Fadil Kodrën

Dy muaj e gjashtë ditë pas vendimit të ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, për lirimin nga puna të ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të ...

Miratohet Projektligji për ratifikim të marrëveshjes së bashkëfinancimit të studimit të fizibilitetit për hekurudhën Prishtinë - Durrës

Qeveria e Kosovës në një mbledhje elektronike ka miratuar Projekligjin për ratifikimin e marrëveshjes së bashkëfinancimit për studimin e fizibilitetit dhe projekt-idesë për lidhjen ...

Qeveria ndan mjetet për 100 eurot e premtuara për punëtorët e sektorit privat

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike ku ka marrë vendim për ndarjen e 35 milionë eurove për realizimin e premtimit të dhënë pë...

Hekuran Nikçi emërohet kryeinspektor i Inspektoratit të Punës

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike në të cilën ka miratuar propozimin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve për emërimin ...

Liburn Aliu: Shqetësimet e banorëve të lagjes 'Kalabria' për planin rregullues po i trajtojmë me prioritet

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se do i trajtojnë me prioritet shqetësimet e banorëve të lagjes “Kalabria” në Prishtinë ...