Postet nga: Administrata Tatimore

Hulumtimi i ‘Jeta në Kosovë’, aktakuzë për vjedhjen e organizuar tatimore

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj Safet Krasniqit, ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të Njësisë së Hetimeve Tatimore  dhe të Inteligjencës në Administratën ...

Pas raportimit të KALLXO.com, zyrtarit të ATK-së i shqiptohet masë disiplinore

Gjatë muajit korrik të vitit 2019, inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) kishin zhvilluar një kontroll në një biznes në Hajvali.

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës heton ATK-në

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka njoftuar se është duke e hetuar Administratën Tatimore të Kosovës, për mos zbatim të Udhëzimit Administrativ për Shfrytëzimin ...

ATK Pezullon Nga Puna Dy Inspektorë Tatimorë

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka marrë vendim për pezullimin nga puna të dy inspektorëve tatimorë.

Për Dy Muaj, 40 Biznese të Lojërave të Fatit Nën Dry

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se Divizioni i Lojërave të Fatit vetëm gjatë muajit janar dhe shkurt të këtij viti  ka mbyllur 40 subjekte të lojë...

ATK Gjobit dhe Mbyll 13 Biznese të Lojërave të Fatit

Administrata Tatimore e Kosovës nga një aksion i ndërmarrë në disa komuna të Kosovës ka njoftuar se  ka mbyllur 13 subjekte që ushtrojnë jashtëligjshëm veprimtarinë e ...

30 Mijë Euro Gjobë për 6 Biznese të Lojërave të Fatit

Në komunën e Prizrenit, Administrata Tatimore e Kosovës mbylli 6 lokale dhe lëshoi gjoba në vlerë prej 30 mijë euro.

Nipi i Drejtorit Sakip Ymeri Punësohet në ATK

Gazeta JnK ka zbuluar se ai i ka mposhtur rreth 300 kandidatë sa kanë konkurruar për 5 pozita të lira të punës si vozitës.