Postet nga: testi i arritshmërisë

52.1% të nxënësve e kaluan Testin e Arritshmërisë

Ministria e Arsimit ka publikuar rezultatet e testit të Arritshmërisë për këtë vit, të cilit iu nënshtruan mbi 22 mijë nxënës të klasave të në...

Besnik Tahiri: Testi i arritshmërisë është keq-menaxhuar nga MAShTI

Shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka deklaruar se testi i arritshmërisë është mbikëqyrur jo-profesionalisht nga Ministria e ...

MASHTI publikon datat kur do të mbahet testi i arritshmërisë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka publikuar vendimin për caktimin e datave të organizmit të testit të arritshmërisë për këtë vit.

Publikohen rezultatet e Testit të Arritshmërisë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka publikuar sot rezultatet e Testit të Arritshmërisë për klasët e nënta, sipas të cilave arritshmëria ...

Sa nxënës u larguan nga Testi i Arritshmërisë dhe Maturës? Flasin nga MASHTI

Fatmir Elezi, shef i Divizionit për Monitorim dhe Vlerësim në Ministri të Arsimit tha në “Kallxo Përnime” se nga Testi i Arritshmërisë janë përjashtuar rreth 50 ...

Denoncimi i organizatës që monitoroi testin e Maturës dhe Arritshmërisë – Kopjimi është masiv

Agon Ahmeti, nga Organizata ‘ETEA’ ka komentuar mbajtjen e Testit të Arritshmërisë dhe atij të Maturës këtë vit.

LIVE - Kopjimet në testet kombëtare

Në emisionin "KallxoPernime" po diskutohet për mbarëvajtjen e Testit të Arritshmërisë dhe atij të Maturës si dhe kopjimet e publikimet e këtyre testeve në rrjete ...

Ministria e Arsimit deklarohet për mbarëvajtjen e Testit të Arritshmërisë, shqiptohen masa ndaj dy administruesve

Ministria e Arsimit, Shkencës, Tekonologjisë dhe Inovacionit është deklaruar në lidhje me mbarëvajtjen e pjesë së dytë të Testit të Arritshmërisë, që është mbajtur më 14 qershor 2022.