Postet nga: Agon Ahmeti

Denoncimi i organizatës që monitoroi testin e Maturës dhe Arritshmërisë – Kopjimi është masiv

Agon Ahmeti, nga Organizata ‘ETEA’ ka komentuar mbajtjen e Testit të Arritshmërisë dhe atij të Maturës këtë vit.

Vlerësohet lartë shfaqja ‘Sërish vijnë zgjedhjet’ e Faik Ispahiut

Personalitete publike, të artit e artdashës kanë vlerësuar shfaqjen “Sërish vijnë zgjedhjet” me regji të Faik Ispahiut, e cila u dha LIVE të dielën në mbrë...

ETEA në hall me dëmtimin e minibibliotekave në lagjet e Prishtinës

Realizimi i projektit të OJQ-së 'ETEA' për vendosjen e 12 minibibliotekave në lagjet të ndryshme në kryeqytet, gjatë 2019-ës ishte përshëndetur nga banorët e Prishtinës. ...

Planifikohet hapja e minibibliotekave në gjashtë qytete të Kosovës

Organizata ETEA planifikon zgjerimin e themelimit të minibibliotekave edhe në gjashtë qendrat e mëdha të Kosovës.

Shfaqja ‘Muret flasin’ riktheu historinë e një periudhe që po harrohet

Shfaqja “Muret flasin” e dhënë për  tri net, 22, 23 dhe 24 tetor 2019 rresht në shtëpinë- shkollë “Sami Frashërit”, në Lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë, riktheu në ...

Në shtator nis themelimi i 12 mini-bibliotekave në Prishtinë

12 lagje të Prishtinës pritet të bëhen me mini-biblioteka që nga muaji i ardhshëm.

Prishtina të Shtunën me Libra Nëpër Sheshe

Festivali i Librit i cili do të fillojë në orën 11:00 në Sheshin “Nënë Tereza” organizohet nga Organizata Joqeveritare "ETEA" me mbështetjen e Ambasadës Amerikane dhe Drejtorisë ...