Postet nga: Debati

LIVE - Kopjimet në testet kombëtare

Në emisionin "KallxoPernime" po diskutohet për mbarëvajtjen e Testit të Arritshmërisë dhe atij të Maturës si dhe kopjimet e publikimet e këtyre testeve në rrjete ...

Debati për teatrin, akuza e kërkesa për ministrin e Kulturës Hajrulla Çeku   

Me akuza dhe kërkesa të shumta për Ministrinë e Kulturës, Rinisë dh Sportit, është përballur dje në “Kino Armata”, ministri Hajrulla Çeku, gjatë debatit me komunitetit ...

Mbahet debati për artet pamore, kërkohet llogari për koloninë e artistëve në Bardhosh

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka dhënë premtime të shumta për komunitetin e artit pamor gjatë debatit të mbajtur të enjten mbrëma (dje) ...

Shoqata e Intelektualëve “Jakova” organizon debat mbi dialogun Kosovë-Serbi

Shoqata e Intelektualëve “Jakova” organizon nesër në Gjakovë tryezë debati, “Marrëveshja Kosovë - Serbi dhe roli i bashkësisë ndërkombëtare në dialog”.

Muharremaj zotohet për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, është zotuar se do të punojnë për adresimin e rekomandimeve të Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) për ...

LIVE - Debat për gjetjet dhe rekomandimet e Auditorit në Komunën e Suharekës

Në Komunën e Suharekës po mbahet debat për gjetjet dhe rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditimit në këtë komunë.

Mbahet debati rreth opinioneve të Agjencisë Kundër-Korrupsion për artistët

Qendra Multimedia dhe Teatri “Oda” në Prishtinës organizojnë sot debatin, “[Anti] Korrupsion apo [Anti] Art?”.

PDK kritikon Qeverinë për menaxhim me arsimin gjatë pandemisë

Deputetja nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Blerta Deliu-Kodra në seancën e sotme të Kuvendit e ka kritikuar Qeverinë e Kosovës për menaxhimin ...